• A fellépéseimen készült videók megtekinthetők a www.youtube.com/zentaiedit oldalon. Ha feliratkozol, a rendszer automatikusan tájékoztat a legfrissebb videó feltöltésekről.


Műsorvezető, ceremóniamester

Rádiós-televíziós műsorvezetőként elég sokat tanulok a szakmából minden téren. Ezeket kamatoztatom is, hiszen több kisebb-nagyobb rendezvény háziasszonya vagyok országszerte és szerencsére számtalan esküvőn töltök be ceremóniamester szerepet.

Büszke lehetek, hiszen Magyarország piacvezető cégeinek a rendezvényein lehetek a műsorvezető, így több tíz embertől akár több ezer emberig kell koordinálnom, szerveznem, lebonyolítanom. Az esküvő sem más, de valahogy mégis. Az esküvő meghitt, ahol minden apró pillanat, mozdulat számít. Számít, hogyan érzik magukat a családtagok, vendégek, számit ki milyen töltettel távozik és a legfontosabb, amikor később találkoztok vajon emlékeznek még az esküvőtökre? Bizton állítom, hogy igen.
Ennek a felelőse vagyok. A háttérben megteremtem a megfelelő légkört, már az első beszélgetéstől segítek a tervezésben, szervezésben, segítem az esküvő előtti felkészülést a személyes tapasztalataimmal, tanácsokkal és az est folyamán az esküvőt, amit apró figyelmességekkel még emlékezetesebbé teszem számotokra.
Imádom a munkámat, ezért számomra a munkáim elvégzése során a 100% kevés. Ezért teszek mindig hozzá valami pluszt, ami még emlékezetesebbé teszi életetek legszebb napját.
Zentai Edit